Escoltar

Comunicat sobre els incidents ocorreguts a les proves selectives de dia 5 d'octubre

 

Davant els incidents ocorreguts dissabte, dia 5 d’octubre, en què va tenir lloc la segona prova del primer exercici d’accés  al subgrup C2 pel torn lliure, per a l’ingrés a l’escala d’auxiliars de cossos específics d’altres serveis, especialitat auxiliar de serveis, d’aquesta universitat,  la Junta del Pas vol expressar el seu malestar per aquests fets i se solidaritza amb totes les persones que s’hagin vist afectades per les errades comeses durant la realització de la prova. 
Durant l'examen, els membres de la Junta del Pas que han exercit les funcions de vigilància varen fer arribar al tribunal la seva disconformitat
 
Confiam que la UIB solucioni de la manera més adient i igualitària els problemes que hagi pogut ocasionar als opositors.
 
Des de la Junta del Pas, oferim als implicats el nostre suport i ajuda en tot el que hagin de menester. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!
 
D'altra banda, us asseguram que farem un seguiment exhaustiu del procés per confirmar que les accions que farà la UIB compleixin els requisits establerts, especialment el d'igualtat.
 
Sempre podeu comptar amb nosaltres en tot el que sigui a les nostres mans!
 

Junta del PAS

Data de publicació: 07/10/2019